Menu

Nieuws

Brentt zorgt voor zuivels mooie werkplekken bij Interfood!

"Brentt zorgt voor zuivels mooie werkplekken bij Interfood"

Bladel, 16 september 2018

Interfood heeft een prachtig vernieuwd pand in gebruik genomen. Daarmee komt een einde aan een mooi project, waarin in Brentt de projectleiding verzorgde en de werkplekken opbouwde.

Eindelijk was het dan zover: na maanden van voorbereiding, die veel bloed-zweet-en ook de nodige zuivel kostte, zit de verhuizing van de werkplekken naar het nieuwe gedeelte van het chique Interfood pand te Bladel er op.

Uit het jasje gegroeid

Succes kent vele verhalen, eentje daarvan heeft te maken met beschikbaarheid. Door de enorme vlucht die de groei van Interfood had genomen,  was er niet voor iedereen altijd een prettige werkplek beschikbaar. . Als oplossing koos Interfood voor een uitbreiding van het huidige pand, waarmee de capaciteit van de werkplekken verdubbelt. Daarmee is Interfood helemaal klaar voor de toekomst.

Teamwork

De expertise vanuit Brentt richtte zich op het managen van dit omvangrijke project. Het  doel was een soepele overgang zonder uitval, tegenslag en tevreden medewerkers. Deze expertise heeft Brentt ruimschoots aan boord. Brentt beschikt over een aantal zware projectmanagers, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het managen van complexe ICT trajecten. Het uitgangspunt daarbij zijn de Prince2-principes, van het tijdig en binnen budget opleveren in combinatie met het vermogen om onverwachte tegenvallers op te vangen.

Frank Boerhave was de projectmanager van dit mooie, maar dynamische Interfood-project. De samenwerking met de ICT-ers van Interfood was optimaal. De flexibiliteit van Brentt was hierbij van doorslaggevende betekenis, omdat de planning van de oplevering van de bouw regelmatig veranderde. Brentt was een aantal weekenden beschikbaar om de nieuwe werplekken zonder uitval op te leveren. De medewerkers zelf merkten er weinig van, behalve dat ze op maandag een prachtige nieuwe werkplek hadden.

Over Interfood

Interfood is een mondiaal handelsbedrijf in iets waar Nederland reeds decennialang uitblinkt, de productie en bewerking van zuivel in al zijn soorten en formaten. Opgericht in 1970 , groeide het uit tot een mondiaal bedrijf met wereldwijd meer dan 200 medewerkers.

Na maanden van hard werken aan de voorbereiding, en een aantal weekenden om prachtige nieuwe werkplekken op te bouwen, was de oplevering was er eentje met een gouden randje. Op een mooie zaterdag was alles klaar. Voldaan keken we terug op een mooi project, een effectieve samenwerking en de nieuwste van de nieuwste werkplekken. Daarna kon een kort weekend beginnen.

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT
Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale
Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk.

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving
De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend

Brentt rondt verhuizing ICT grote zorginstelling af
Het management van Lunet zorg noemt geslaagd ICT project 'het beste visitekaartje van Brentt'.

Website Online
Vanaf vandaag is onze geheel vernieuwde website online

Pagina 1 van 1

Recente berichten

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur Lees meer...

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale

Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk. Lees meer...

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving

De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend Lees meer...