Menu

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur

Het nieuws meldt wat Brentt al langer weet: de overheid verspilt miljarden aan ICT-projecten. Brentt weet ook dat dit probleem niet alleen bij de overheid speelt, ook de semi-overheid, organisaties en bedrijven verliezen veel geld door gebrek aan inhoudelijke ICT kennis.

Externe partijen kunnen handig gebruik maken van dat gebrek aan kennis. De klant blijft achter met het gevoel dat ze veel geld kwijt zijn aan ICT, maar dat het niet oplevert wat ze ervan verwachten.

Brentt kent dit probleem goed en heeft daarvoor het product ICT architectuur ontwikkeld. Als onafhankelijk specialist vertegenwoordigt Brentt de klant op ICT gebied. Experts van Brentt helpen de juiste producten kiezen in de jungle van ICT leveranciers en onderhouden contact met leveranciers, zonder dat Brentt bepaalde leveranciers voor trekt.

Zo verzekert Brentt niet alleen dat de klant de juiste producten inkoopt, maar ook dat de leveranciers de hoogste kwaliteit bieden. Brentt noemt dat ICT op maat. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. 

| archief bekijken

Recente berichten

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur Lees meer...

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale

Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk. Lees meer...

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving

De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend Lees meer...