Menu

Projecten

Verandering is ingrijpend. Complexe ICT projecten zijn de kunststukjes van Brentt: sterke communicatie, een volledig overzicht en tijdige levering

U staat voor een ingrijpend moment. U wilt een cloud-migratie doen, of een grootschalige transitie naar een nieuwe ICT-omgeving, misschien gaat u verhuizen en moet de gehele ICT mee. Wat u ook doet, dit zijn ingrijpende veranderingen die een zorgvuldig en gedetailleerd projectmanagement vereisen.

Voor het uitvoeren van ingrijpende transities werkt Brentt volgens de PrinceII methodiek voor projectmanagement. Brentt beschikt over de expertise voor het management van complexe infrastructurele ICT-projecten.

Projecten kennen een duidelijk begin en een helder einde. Duidelijke communicatie met u als klant is waar Brentt voor staat. Bij de projecten gaan we uitvoerig met u om tafel en vertalen we complexe ICT-materie op een duidelijke manier, zodat u als manager goede keuzes kunt maken. Niet alleen in het begin, maar zeker ook in de verschillende fases. Hierover rapporteren we helder en eenduidig.

Complexe ICT projecten vereisen naast sterke communicatie een volledig overzicht en levering binnen tijd en budget. Brentt kan dat goed, van planning en uitvoering, tot afstemming met leveranciers en andere spelers, tot volledige oplevering. De project methodiek die we hiervoor hanteren stemmen we samen met u af. Goed om te weten is dat Brentt, Prince II Master geaccrediteerde projectleiders heeft. Dit betekend een borging van kwaliteit en zekerheid. Uw project wordt binnen tijd en budget afgerond.

Wilt u meer informatie over hoe wij ook uw project tot een succes kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact op, of bekijk hier hoe Brentt haar expertise inzette in eerdere projecten.

Recente berichten

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur Lees meer...

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale

Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk. Lees meer...

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving

De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend Lees meer...