Menu

ICT Architectuur

Brentt is een onafhankelijk specialist op gebied van ICT infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving zo goed mogelijk presteert!

U betaalt veel aan ICT, maar u heeft het gevoel dat u niet altijd waar voor uw geld krijgt. Er gaapt vaak een groot gat tussen de inhoudelijke kennis van ICT leveranciers en uw mensen en dan is het vaak lastig om uw functionele eisen goed te vertalen naar technische oplossingen.

Brentt is een onafhankelijk specialist op gebied van ICT infrastructuur.  Samen met u gaan we terug naar de tekentafel en kijken we kritisch naar uw omgeving. Wat zijn uw functionele eisen en hoe kunnen we deze vertalen naar een technische oplossing. Voor oplossingen uit het verleden zijn wellicht nu betere technieken voor handen. Kritisch kijken we naar de techniek en organisatie en brengen we deze helder en overzichtelijk in kaart.

Met een nieuw ontwerp in de hand gaat u op zoek naar de juiste producten en diensten. En dan herhaalt zich het grote probleem dat u het lastig vindt om door de bomen het bos te zien. Brentt vertegenwoordigt u daar in. Onze specialisten kennen de markt en weten binnen de jungle aan mogelijkheden de juiste keuzes voor u te maken, zonder dat ze vooringenomen zijn, of belangen hebben bij bepaalde leveranciers. Wij geven u een aantal opties en u maakt de keuze. Zodra u een keuze heeft gemaakt, onderhoudt Brentt het contact met de leverancier. De specialisten van Brentt zijn van alle markten thuis en zij begrijpen uw leveranciers, kunnen kritische vragen stellen en verzekeren dat u de producten of diensten krijgt die u heeft besteld en die van hoge kwaliteit zijn.

Brentt noemt dat ICT op maat. Op deze manier bent u in controle en heeft u de regie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Of bekijk hier welke expertise Brentt kan bieden. 

Recente berichten

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur Lees meer...

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale

Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk. Lees meer...

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving

De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend Lees meer...