Menu

Transitie

Elk bedrijf moet regelmatig zijn ICT vernieuwen. Brentt is expert in het begeleiden en uitvoeren van transities van oude naar nieuwe ICT-omgevingen.

De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Elk bedrijf moet tegenwoordig eens in de zoveel jaar een vernieuwingsslag maken. De ene keer is die ingrijpender dan de andere keer. Maar altijd is er een transitie van een oude situatie naar een nieuwe situatie.

Brentt heeft zowel de technisch-inhoudelijke expertise beschikbaar (oa Cloud, Citrix, VM-ware en Windows), als de communicatie- en coördinatie-skills.Brentt biedt een aantal modules om een transitie voor te bereiden en uit te voeren. Die modules kunt u los van elkaar afnemen, of als geheel.

De eerste module is de baseline study, of nulmeting. We nemen uw ICT-omgeving onder de loep en laten u zien waar u staat.

De volgende module is het Programma van Eisen. Welke eisen en wensen stelt u aan een vernieuwing en wat zijn daarvan de must-haves, wish-to-haves en nice-to-haves. Hiermee weet u waar u heen wilt.

Vervolgens stellen we een Business Case op. Daarin nemen we alle mogelijke opties door, die u kunt vergelijken aan de hand van voor- en nadelen en de bijbehorend kostenschattingen.

We presenteren deze modules in duidelijke rapportages met begrijpelijk taalgebruik. We zorgen ervoor dat u op managementniveau de juiste informatie heeft om keuzes te kunnen maken.

Zodra u een keuze heeft gemaakt, volgen de modules van Architectuur, het Top Level Design, het Details Design en het Technische Ontwerp.

Ten slotte volgt de uitvoeringsmodule. Voor het uitvoeren van projecten werkt Brentt volgens de PrinceII methodiek. Brentt beschikt over de expertise voor het management van complexe infrastructurele IT projecten. We plannen alle facetten van de transitie en houden rekening met uw organisatie. Misschien geeft u de voorkeur aan een transitie in avond- en weekenduren, misschien wilt u liever een big bang. Bij de planning hoort een berekening van projecturen, licenties en hardware. Brentt heeft een goede staat van dienst van binnen tijd en budget opleveren.

Met Brentt heeft u een betrouwbare partner met veel expertise in transities, zowel technisch inhoudelijk als procesmatig als projectmatig. Brentt heeft geen belangen in specifieke ICT-oplossingen en zal altijd aan oplossingen werken als ware het voor ons eigen bedrijf. Zo kunt u de juiste keuzes maken waarmee uw techniek weer jaren vooruit kan.

Recente berichten

Ook bedrijven verspillen veel geld aan ICT

Brentt voorkomt verspilling aan ICT met onafhankelijk advies over ICT architectuur Lees meer...

Brentt bouwt technische infrastructuur zorgcentrale

Kunststukje: De opdracht was simpel, de werkelijkheid omvangrijker, maar de levertijd bleef gelijk. Lees meer...

Brentt helpt de voedselbank met een nieuwe ICT omgeving

De voedselbank heeft in Houten het nieuwe Servicekantoor geopend Lees meer...